Notícies

  Divendres, 16 d'abril de 2021

Catalunya manté el confinament comarcal, com a mínim, una setmana més

El conseller d'Interior en funcions, Miquel Sàmper, ha admès que el "confinament per vegueres pot ser una solució" i que la intenció és permetre aquest augment de mobilitat "quan Salut digui que les dades ho permeten"

Segons ha informat el conseller d'Interior en funcions, Miquel Sàmper, el confinament comarcal es prorrograrà, com a mínim, una setmana més. Tal com vam informar des d'aquesta emissora, el Procicat va decidir tornar a aquest confinament per comarques el passat divendres, 9 d'abril.

El govern s'ha reunit aquest matí i ha convocat una roda de premsa aquest migdia per explicar si hi ha d'haver més canvis en les mesures contra la covid-19.

Sàmper ha assegurat que quan el govern tingui clara la demarcació territorial per fer el confinament, adoptarà "mesures diferents segons la situació de cadascú". En aquest sentit, ha parlat, durant una entrevista a Catalunya Ràdio, de "confinaments diferenciats" en funció de la situació epidemiològica dels territoris.

A més d'això, Sàmper ha admès que "les vegueries poden ser una solució" i ha afegit que la intenció és permetre aquest augment de la mobilitat "quan Salut digui que les dades ho permeten".

De moment, el confinament comarcal continua una setmana més.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa