Notícies

  Divendres, 16 d'abril de 2021

L'Asisa Borges Vall venç l'Arteal Santiago per 4 a 1 i continua líder

L'equip de la capital de les Garrigues ha mantingut un bon nivell durant tot el partit, que ha durat més de tres hores

L'Asisa Borges Vall, el primer equip del Club Tennis Taula Borges, ha vençut l'Arteal Santiago per 4-1 en un partit que s'ha allargat més de tres hores i que ha estat retransmès per Esport 3.

El primer partit de la tarda ha enfrontat al suec Viktor Brodd per part de l'Asisa Borges Vall i al portuguès Enio Mendes per l'Arteal Santiago. En un matx que ha durat més de 40 minuts, Brodd ha remuntat un marcador de 2 sets en contra per acabar guanyant 3-2.

Els següents jugadors a sortir a la pista han estat el català Joan Masip i el brasiler Humberto Manhani. El palista del Borges ha perdut el primer set i ha guanyat el segon i el tercer, però ha acabat cedint els dos últims, amb un ajustat 9-11 al cinquè. El tercer partit l'han disputat Marc Duran i Moisés Álvarez, i ha estat vençut pel jugador del Borges per  3-1.

Amb 2-1 al marcador s'han enfrontat els dos números 1, Brodd contra Manhani. En un partit molt intens i amb marcadors molt ajustats, Brodd ha estat més encertat i ha guanyat per 3-2. Finalment, en el partit decisiu, Marc Duran no ha fallat davant Enio Mendes, i amb un joc molt lluitat ha aconseguit la victòria per 3-2.

Els pròxim partit de l'equip es jugarà el 24 d'abril a Sevilla.

Marc Duran, en un dels seus partits (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa