Notícies

  Dilluns, 19 d'abril de 2021

Convoquen una nova edició del concurs de relats breus 'Les Garrigues en femení'

El termini de presentació dels textos, que han de tenir una temàtica relacionada amb les dones, finalitza el 31 d'agost i els guanyadors es donaran a conèixer a l'octubre

La Federació d'Associacions de Dones de les Garrigues i el Consell de dones del Pla d'Urgell, amb la col·laboració del Consell Comarcal i l'Institut Català de les Dones, han convocat la setena edició del concurs de relats breus les Garrigues 'En femení', una iniciativa dirigida a les dones que vulguin escriure sobre el gènere femení.

Les dones que hi vulguin participar, a partir de divuit anys, poden fer-ho fins al 31 d'agost a l'adreça de correu electrònic donesgarrigues@hotmail.com. Cal que presentin un relat lliure de temàtica relacionada amb les dones, i es valorarà la qualitat literària del relat, la utilització d'un llenguatge no sexista, la visibilització de les desigualtats de gèneres i el tractament de la igualtat entre dones i homes. El text en prosa ha de tenir una extensió màxima de 4 folis per una cara i ha de ser inèdit, tot i que pot haver estat presentat en un altre concurs sense ser premiat. 

Com en l'edició passada, el veredicte es donarà a conèixer durant l'octubre i s'informarà el dia i el lloc. Durant l'acte, es llegiran les obres guanyadores i se'n farà la divulgació oportuna. Pots consultar en aquest enllaç les bases del concurs.

Un acte de lliurament de premis d'una de les edicions passades (foto: Dones Garrigues).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa