Notícies

  Dilluns, 19 d'abril de 2021

La Federació d'Associacions de Dones de les Garrigues organitza un concurs de fotografia amb la temàtica de patrimoni i dona

Les fotos, que poden ser en color i en blanc i negre, han de ser de llocs emblemàtics de la comarca "que tinguin significat per les dones i que hi surti, almenys, una dona"

La Federació d'Associacions de Dones de les Garrigues (FADG) ha organitzat un concurs de fotografia amb la temàtica de patrimoni i dona que començarà l'u de maig fins al 31 d'agost. Les fotos, que poden ser en color i en blanc i negre, han de ser de llocs emblemàtics dels pobles de la comarca "que tinguin significat per les dones i que hi surti, almenys, una dona, sigui en una imatge completa o només una part".

Les concursants, que només poden ser dones, poden participar amb un màxim de cinc fotografies que han de penjar a la xarxa social Instagram amb l'etiqueta #patrimonidones i poden explicar en un comentari el títol de la fotografia, el significat o qualsevol aspecte que es vulgui destacar. Les participants que no tinguin Instagram poden enviar la fotografia per WhatsApp al telèfon 607229087.

Les obres de les concursants han de ser inèdites, originals i no han d'haver estat premiades en un altre concurs. El jurat, que estarà format per una membre de la junta de la FADG i dues professionals de la fotografia de la comarca, es reunirà la quarta setmana de setembre per decidir les tres guanyadores, que es faran públiques el primer dissabte d'octubre durant el tast de cultura. Els premis per les guanyadores consistiran en lots de productes de proximitat.

Si voleu consultar les bases del concurs, cliqueu a l'enllaç.

El concurs està obert a totes les dones (foto: FADG).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa