Notícies

  Dimarts, 20 d'abril de 2021

L'AECC Lleida es prepara per celebrar un nova Diada de Sant Jordi solidària

L'associació ha posat diverses accions solidàries "per continuar millorant la vida de les persones amb càncer" on s'inclou la iniciativa 'Un Sant Jordi per l'esperança' amb la venda roses i dracs de papiroflèxia i punts de llibres solidaris

L'AECC-Catalunya contra el Càncer de Lleida ha organitzat diverses iniciatives per celebrar la Diada de Sant Jordi d'aquest divendres "d'una manera solidària". Per fer-ho, han preparat dues accions de voluntariat i han posat en marxa la iniciativa 'Un Sant Jordi per l'esperança', on l'associació posarà a la venda roses i dracs de papiroflèxia i punts de llibres solidaris. Segons expliquen des de l'associació, "totes les accions aniran adreçades a continuar millorant la vida de les persones amb càncer i els seus familiars". Així doncs, amb la venda de material solidari "s'aconseguirà recaptar diners que es destinaran íntegrament a ajudar a les persones malaltes de càncer i les seves famílies que s'han vist afectades econòmicament per la situació que vivim", apunten.

La proposta 'Un Sant Jordi per l'esperança' sorgeix amb l'objectiu que "cap persona es quedi sense la seva rosa, el seu drac i un punt de llibre". Les persones interessades ho podran adquirir a través d'aquest enllaç, a un preu de 5 euros, i el destinatari ho rebrà a través de correu electrònic "permetent l'enviament del regal solidari a una altra persona". Els que rebin la rosa i el drac de papiroflèxia tindran unes instruccions per a fer el muntatge. Pel que fa al punt de llibre, s'han elaborat dissenys diferents creats amb la col·laboració de l'artista Ana Santos, la il·lustradora Lyona Ivanova i la supervivent de càncer i influencer Cristina Inés, on "cadascuna ha realitzat una il·lustració exclusiva per aquesta iniciativa solidària".

#ViuSantJordiAECC

A banda d'aquesta iniciativa, l'AECC de Lleida ha estat organitzant tallers de manualitats en els quals diverses voluntàries de l'associació han realitzat roses, dracs i punts de llibre. Aquestes manualitats es posaran a la venda de manera física a Lleida i a diverses ciutats de la regió lleidatana. A Lleida ciutat, la venda solidària es realitzarà el dia 21, 22 i 23 d'abril, de 10 a 13 hores, i fins a acabar existències, a seu de l'associació.

A més d'aquesta acció de voluntariat, s'ha organitzat una altra acció que consisteix en un repte de recomanacions literàries. Amb això, l'associació anima a la població a publicar a les xarxes socials un vídeo, de menys d'un minut, recomanant un llibre per tal de fomentar la lectura entre la població. Els participants que se sumin al repte han d'etiquetar a l'AECC Lleida i utilitzar les etiquetes #aecclleida #RecomanaUnLlibre #ViuSantJordiAECC #SantJordiSolidari.

Aquesta setmana hi haurà punts de venda física a Lleida (foto: AECC Lleida).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa