Notícies

  Dimecres, 21 d'abril de 2021

Prop de 350 fotografies participen en el concurs fotogràfic sobre els ametllers florits i els paisatges de les Garrigues

Els autors de les tres imatges guanyadores, que s'emporten un lot de productes de la comarca, són @damiaalentorn, @montseownphotos i @artistestractor

 

Un total de 348 fotografies han participat en el concurs d'Instagram #AmetllersFlorits21, organitzat pel Consell Comarcal de les Garrigues, juntament amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, del 6 de febrer al 14 de març, coincidint amb la floració de l'ametller a la comarca, tal com vam explicar des d'aquesta emissora.

El jurat del certamen, format per un tècnic de cultura i un de turisme del Consell Comarcal, un representant del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, i un representant del col·lectiu d'Instagramers Lleida (@xaviclick), ha triat les tres fotografies guanyadores, obra dels usuaris d'Instagram: @damiaalentorn, @montseownphotos i @artistestractor. El premi per a cadascun dels guanyadors és un lot de productes de la comarca.

Per adaptar l'activitat a les mesures sanitàries, enguany l'organització ha apostat "per la fórmula del concurs d'Instagram". D'aquesta manera, respectant les limitacions del confinament comarcal, "els participants han pogut passejar per les Garrigues i copsar imatges dels ametllers florits".

Enguany, la situació epidemiològica no ha permès realitzar les accions com els vermuts i la posta de sol per gaudir dels ametllers florits. Segons els organitzadors, Si les mesures sanitàries ho permeten, es valorarà la possibilitat de fer una exposició durant l'estiu amb les millors imatges presentades al concurs.

Fotografia guanyadora de l'usuari d'Instagram @damiaalentorn.
Fotografia guanyadora de l'usuari d'Instagram @artistestractor.
Fotografia guanyadora de l'usuari d'Instagram @montseownphotos.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa