Notícies

  Dijous, 22 d'abril de 2021

El Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya, de la Granadella, acollirà la presentació del llibre 'Terra de dones. Pageses de Catalunya', de la periodista Laura Saula

L'acte tindrà lloc el diumenge, 25 d'abril, a les 12 hores i inclourà un tast guiat d'avellana, una degustació de productes de Cal Rosset i una copa de vi

El proper diumenge, 25 d'abril, a les 12 hores, dins el marc dels actes de Sant Jordi de la Granadella, al Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) es presentarà el llibre de la periodista 'Terra de dones. Pageses de Catalunya', de la periodista Laura Saula.

El llibre, publicat per l'editorial Fonoll, és una oportunitat per parlar amb vuit dones pageses de diverses generacions d'arreu, des de les Terres de l'Ebre fins a l'Alt Pirineu, que expliquen les seves històries personals, inquietuds i visió del món rural. Compta amb els pròlegs de Teresa Jordà i Meritxell Serret, les primeres conselleres d'Agricultura dones del nostre país, i els textos van acompanyats amb fotografies del fotoperiodista Jordi Borràs, qui capta l'essència de les nostres pageses en la seva quotidianitat.

A la presentació hi assistirà l'autora, que conversarà amb una de les protagonistes del llibre, Ester Gomis, pagesa de Vilallonga del Camp (Tarragonès), que conrea avellaners, oliveres i ametllers, i amb pageses de la Granadella.

A l'acabar l'acte l'autora signarà llibres, hi haurà un tast guiat d'avellana, una degustació de productes de Cal Rosset i una copa de vi.

Laura Saula Tañà (Barcelona, 1986) es va llicenciar en Periodisme el 2008 (URL) i des d'aleshores ha fet de periodista freelance per a diferents mitjans, com el diari Ara, el magazín La Mira, la revista Capçalera o el suple-ment Lifestyle. Actualment també forma part de la Junta de Govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

La portada del llibre.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa