Notícies

  Dijous, 22 d'abril de 2021

A partir del 26 d'abril, el Procicat aixeca el confinament comarcal i permet la mobilitat lliure per tot Catalunya

Es permetrà la mobilitat lliure per Catalunya sense cap limitació territorial ni obligació de desplaçar-se només amb la bombolla de convivència

Aquest matí, el Procicat ha anunciat que a partir de dilluns vinent, 26 d'abril, es permetrà la mobilitat lliure per tot Catalunya sense cap limitació territorial ni obligació de desplaçar-se només amb la bombolla de convivència. Tal com vam informar des d'aquesta emissora, el confinament comarcal s'havia aplicat després de la Setmana Santa i s'havia prorrogat set dies.

A més d'aquest aixecament del confinament comarcal, el Procicat també ha anunciat que podran obrir els bars i restaurants dels centres comarcals, que estaven tancats des de fa mesos. En l'àmbit del comerç, se suprimeixen les limitacions de superfície, però es manté l'aforament del 30%.

El govern ha confirmat que també desapareix el límit de bombolles a l'hora de fer reunions socials, però només es poden reduir sis persones com a màxim.

Durant la roda de premsa, la consellera de Salut, Alba Vergés, ha explicat que, ara per ara, la vigència de les mesures serà de set dies, és a dir, fins al dilluns, 3 de maig.

 

Les noves mesures s'aplicaran a partir de dilluns vinent, 26 d'abril.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa