Notícies

  Divendres, 30 d'abril de 2021

Aquest diumenge, espectacle de teatre musical sobre l'amor familiar al Pavelló de l'Oli de les Borges

L'obra 'El temps que no tindrem', creada i dirigida per Alícia Serrat, és una proposta que "convida a reflexionar sobre l'amor familiar" i l'entrada serà per taquilla inversa

Aquest diumenge, 2 de maig, el Pavelló de l'Oli de les Borges serà l'escenari de l'obra de teatre musical 'El temps que no tindrem', una proposta que "convida a reflexionar sobre l'amor familiar" que començarà, a les 19 hores, amb aforament limitat i taquilla inversa.

L'obra està creada i dirigida per Alícia Serrat, amb la música de Dani Campos i la producció de Daniel Anglès. La proposta "versa sobre l'amor familiar, que ens defineix a tots i a totes i ens acaba convertint en les persones que som". A més, l'obra també "aborda la necessitat de curar el passat, d'afrontar-lo i col·locar les coses que hem viscut, o fins i tot aquelles que mai no vam poder arribar a viure".

L'obra és la tercera i última entrega d'una trilogia de l'amor creada per Serrat, que ja va "obtenir gran èxit" amb les dues propostes que la precedeixen: 'Per si no ens tornem a veure' del 2017, i 'Tot el que no ens vam dir', que es va estrenar el 2018.

Reserva d'entrades i taquilla inversa

L'obra de teatre, d'uns 70 minuts de durada aproximadament, està indicada per a tots els públics, i les entrades es vendran amb la fórmula de la taquilla inversa, de manera que seran els assistents els que acabaran decidint el preu que paguen per l'espectacle.

L'aforament serà limitat, i totes les persones que hi vulguin assistir hauran de reservar prèviament la seva entrada a través del web de cultura de l'Ajuntament de les Borges o trucant al telèfon del consistori 973142850.

 

 

La darrera proposta cultural que va acollir el Pavelló de l’Oli, l’obra infantil ‘Baobab’ (foto: Aj. Borges Blanques).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa