Notícies

  Divendres, 30 d'abril de 2021

En marxa una nova edició del concurs per embellir els pobles de la comarca 'Les Garrigues en Flor'

La iniciativa del Consell Comarcal de les Garrigues, que es farà del 21 de maig al 6 de juny, vol implicar als garriguencs a "guarnir els balcons, carrers, façanes, entrades i espais amb flors i plantes naturals"

Un any més, el Consell Comarcal de les Garrigues ha convocat una nova edició del concurs 'Les Garrigues en Flor', que enguany arriba a la cinquena edició. El concurs per embellir els pobles de la comarca, que es farà del 21 de maig al 6 de juny, té l'objectiu d'implicar als garriguencs perquè guarneixin els balcons, carrers, façanes, entrades i espais amb flors i plantes naturals. Tal com vam explicar des d'aquesta emissora, l'edició de l'any passat es va fer de manera confinada a causa de la crisi sanitària.

El concurs, que s'emmarca dins del pla estratègic comarcal Les Garrigues fent camí, vol "encaminar a posar les bases per embellir els pobles i el paisatge de les Garrigues com un indicador de qualitat de vida per a la població local, així com "millorar la imatge dels pobles de la comarca com un element d'atracció per a la població i prendre consciència del valor de l'espai públic com un element de qualitat de vida i atractiu turístic".

Al concurs hi poden participar tots els Ajuntaments i grups de veïns o persones a títol col·lectiu o individual, establiments i comerços. Enguany, el concurs consta de dues categories: una categoria per a ajuntaments, que han de participar en el concurs amb l'ornamentació d'un espai públic del poble i una categoria per als veïns dels pobles. En aquesta última, hi haurà tres premis d'àmbit comarcal que decidirà el jurat i un premi que es decidirà per votació popular. La votació es podrà fer a través de la pàgina de Facebook de Turisme les Garrigues.

Si voleu consultar les bases del concurs, cliqueu a l'enllaç.

Les Borges convoca una nova edició del concurs d'engalament de balcons

Tal com vam informar , l'Ajuntament de les Borges Blanques va convocar una nova edició del concurs d'engalanament de balcons amb plantes i flors en el marc de la campanya 'Garrigues en Flor 2021'. Amb l'objectiu "d'embellir i donar un valor afegit al conjunt del municipi de les Borges", el consistori convoca aquest concurs que atorga incentius a totes les persones residents al municipi que aquesta primavera decorin els seus balcons, terrasses i finestres amb plantes i flors naturals de temporada, adquirides en establiments del municipi.

 

 

 

 

 

 

 

Un dels pobles participants de les edicions passades (foto: Turisme de les Garrigues).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa