Notícies

  Dijous, 13 de maig de 2021

El 13 de juny, vuitena edició de la festa del càncer infantil 'Posa't la Gorra!'

La jornada, organitzada per l'AFANOC, es farà en petit format a la Seu de Vella de Lleida i inclourà un espectacle i un sorteig de premis

Tal com vam informar des d'aquesta emissora, a causa de l'actual situació sanitària, es va ajornar la vuitena edició del 'Posa't la Gorra' a la Seu Vella de Lleida que s'havia de celebrar el passat 21 de febrer.

Avui, coincidint amb el Dia de l'Infant Hospitalitzat, l'AFANOC ha anunciat que la tradicional festa del càncer infantil es farà, el 13 de juny, en petit format al turó de la Seu de Vella de Lleida, a partir de les 10 hores. A les 11 hores s'ha preparat l'espectacle 'El retrobament' de Versions per Xics i també es farà un sorteig de deu premis a la Plaça de la Sardana de la Seu Vella de Lleida.

Tots els assistents hauran de fer inscripció prèvia i l'entrada a la jornada serà l'adquisició de la gorra. Tots els interessats poden inscriure's clicant a l'enllaç o de forma presencial a la delegació de l'AFANOC Lleida de dilluns a dijous, de 9 a 19 hores i els divendres de 9 a 16 hores.

Si voleu consultar el cartell de la jornada, cliqueu a l'enllaç.

Tots els assistents han de realitzar inscripció prèvia (foto: AFANOC).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa