Notícies

  Dijous, 3 de juny de 2021

Les Borges retrà homenatge a l'exfutbolista i entrenador Ramon Espasa, mort el passat febrer per la covid-19

L'acte se celebrarà el proper diumenge, 6 de juny, al camp de futbol municipal Ramon Espasa

L'Ajuntament de les Borges Blanques organitza aquest diumenge, 6 de juny, un acte en homenatge a l'exfutbolista i entrenador borgenc Ramon Espasa, que, entre altres, va contribuir a impulsar l'Escola de Futbol de les Garrigues, fou gerent del Patronat Municipal d'Esports d'Alcarràs i que el passat mes de febrer va morir víctima de la covid-19.

L'acte tindrà lloc al Camp d'Esports Municipal, i servirà per fer oficial el canvi de nom d'aquest espai esportiu per tal que es passi a dir 'Camp de Futbol Municipal Ramon Espasa', després que la Junta de Govern Local del consistori borgenc així ho aprovés.

L'homenatge començarà aquest diumenge a les 9.45 hores, amb la rebuda de les autoritats i de la família de Ramon Espasa al mateix camp de futbol, i, sense presència de públic, es destaparà la retolació amb la nova nomenclatura del camp de futbol en honor a Ramon Espasa. A partir de les 10.00 hores, el públic assistent podrà accedir a l'espai, i els parlaments començarana a les 10.30 hores.

L'acte comptarà amb una intervenció de l'alcalde de les Borges, Enric Mir; de l'alcalde d'Alcarràs, Jordi Janès; del president del Consell Comarcal de les Garrigues, Jaume Setó; d'un representant de la Federació Catalana de Futbol i també de la família d'Espasa.

A partir de les 12.00 hores, es disputarà un partit de futbol entre l'Escola de Futbol les Garrigues i l'Escola de Futbol Baix Segrià. Abans d'iniciar el partit, s'enlairaran globus per part dels dos equips en homenatge a Ramon Espasa, amb els quals va tenir una estreta relació.

Per assistir a l'acte s'ha de fer la inscripció en aquest enllaç.

Ramon Espasa, en la seva època de jugador.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa