Notícies

  Dimecres, 9 de juny de 2021

Aida Alemany, del Joventut Atlètica d'Arbeca, tercera en la categoria dels 3.000 metres obstacles del 101è Campionat de Catalunya absolut d'atletisme

La seva germana, Andrea Alemany, va quedar en quarta posició de Catalunya en la categoria dels 1.500 metres obstacles i ambdues participaran, al juliol, en el Campionat d'Espanya Sub20

L'atleta Aida Alemany, del Joventut Atlètica d'Arbeca, ha aconseguit la tercera posició en la categoria dels 3.000 metres obstacles en el 101è Campionat de Catalunya absolut d'atletisme que es va celebrar el passat diumenge, 6 de juny, a Igualada. Segons han informat des del club, "Alemany es va quedar a només set segons d'aconseguir la mínima del Campionat d'Europa, esperem que tingui sort i ho aconsegueixi a la pròxima".

D'altra banda, la seva germana, Andrea Alemany, va quedar en quarta posició de Catalunya en la categoria dels 1.500 metres obstacles, amb un temps de 4 minuts i 45 segons.

Ambdues germanes correran, el primer cap de setmana de juliol, en el Campionat d'Espanya Sub20 que es farà a Monzón (Huesca).

La prova va repetir el mateix escenari que l'edició passada, que va ser la primera competició esportiva després de la represa de l'activitat. El campionat, que va acollir els 600 millors atletes de Catalunya, es va dur a terme amb algunes restriccions com aforament limitat i només amb un acompanyant per a cada atleta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les germanes Alemany durant el campionat del passat diumenge (foto: Joventut Atlètica Arbeca).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa