Notícies

  Dijous, 10 de juny de 2021

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, visita el club esportiu de Talma a Juneda

La visita, que es va fer ahir, té l'objectiu de "conèixer les activitats vinculades amb el club per fomentar l'esport, els hàbits saludables i el benestar de les persones, així com el funcionament dels projectes d'esport inclusiu de Talma"

Ahir dimecres, 9 de juny, el Club Esportiu de Talma de Juneda va rebre la visita del president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, juntament amb Helena Martínez, diputada d'Igualtat i Gemma Vilarasau, assessora en matèria d'entitats i associacions de la mateixa Diputació.

Segons expliquen des de l'associació, "l'objectiu de la visita va ser conèixer de primera mà les activitats que s'organitzen des del club esportiu i quin és el seu funcionament". D'altra banda, també es va aprofitar la visita per "remarcar la importància de promoure projectes que tinguin en compte l'esport inclusiu i la pràctica d'hàbits saludables".

Pel que fa a Talma, van participar en la trobada membres de la Junta Directiva, així com la persona responsable del Club Esportiu, Marta Cornudella, que va remarcar "el treball en xarxa amb l'Ajuntament de Juneda, que cedeix les instal·lacions esportives a l'associació". Cornudella també va destacar la tasca del Consell Esportiu de les Garrigues, "amb el qual ja fa set anys que treballem conjuntament en l'organització i desenvolupament d'aquest servei esportiu".

Segons explica Talma, "la trobada s'emmarca dins del cicle de visites que la Diputació està fent als diversos clubs esportius de les entitats d'atenció a les persones amb l'objectiu de reforçar el suport, institucional i econòmic, cap a les entitats i també per donar a conèixer el pla esportiu de la Diputació en la línia de l'esport integrador".

La visita es va dur a terme ahir a Juneda (foto: Talma).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa