Notícies

  Divendres, 11 de juny de 2021

Torna el festival Els Rentadors, de Juneda, amb les actuacions de Pau Vallvé, Sidonie i Maria Jaume

Els concerts tindran lloc els dies 9, 16 i 23 de juliol i les entrades ja es poden adquirir a la pàgina web del festival

El festival de música Els Rentadors, de Juneda, celebrarà la seva tercera edició durant els dies 9, 16 i 23 de juliol amb les actuacions de Pau Vallvé, Sidonie i Maria Jaume. Com l'any passat, el festival estarà adaptat a les circumstàncies actuals, degut a la situació pandèmica en la que ens trobem. Malgrat això, enguany es podrà augmentar l'aforament al 70%, fet que permetrà que més gent gaudeixi dels concerts programats. Com cada any, el festival, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Juneda, també rep ajudes d'empreses del poble que contribueixen al seu finançament.

El festival començarà el 9 de juliol amb l'actuació de Pau Vallvé. Amb més de 20 anys damunt els escenaris, el músic barceloní torna per presentar el seu 17è disc titulat 'La vida és ara', considerat com el millor disc d'aquest any segons la crítica als Premis Enderrock. Es tracta d'un disc autoeditat per ell mateix i composat, tocat, mesclat i produït per ell sol al seu estudi del barri de Gràcia.

El segon concert serà el 16 de juliol amb Sidonie, un grup que porta més d'una dècada de trajectòria i que s'ha convertit en un dels indispensables dels cartells de tots els festivals, portades o els sold out de totes les sales del país. Sidonie presentarà el seu novè disc 'El Regreso de Abba' (Sony Music, 2020), que comparteix títol, portada, història i personatges amb la primera novel·la de Marc Ros, vocalista del grup. A més a més, Sidonie ha rebut aquest any el premi com a millor artista de l'any segons la crítica als Premis Enderrock.

El divendres 23 de juliol, el festival arribarà a la seva fi amb Maria Jaume, una jove cantautora mallorquina que presentarà el seu primer disc 'Fins a maig no revisc' (Bankrobber, 2020) i que és considerat una de les sorpreses més gratificants d'aquesta temporada. De fet, Maria Jaume ha rebut el premi a millor artista revelació segons la crítica dels Premis Enderrock. A a més, va ser la guanyadora del concurs Sona 9 de l'any 2019.

Totes les actuacions començaran a les 22 hores i s'obriran portes a les 21. Hi haurà servei de barra a càrrec de la fàbrica de Cervesa Artesana Ctretze. Les entrades a tots els concerts ja estan a la venda a través de la pàgina web del festival. I totes les novetats es poden seguir a través de les xarxes socials: Facebook, Instagram i Twitter (@elsrentadors).

El cartell de l'edició d'enguany d'Els Rentadors.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa