Notícies

  Dijous, 17 de juny de 2021

L'Ajuntament d'Arbeca suspèn el mercat d'antiguitats dels diumenges

Després que els Mossos d'Esquadra fessin un requeriment a l'ens en trobar material robat en venda en una de les parades

L'Ajuntament d'Arbeca ha decidit suspendre el mercat de segona mà i antiguitats dels diumenges després que els Mossos d'Esquadra fessin un requeriment a l'ens en trobar material robat en venda en una de les parades. 

Segons informacions de l'Ajuntament, la intenció no és eliminar definitivament el mercat, que està suspès des de diumenge passat, però "s'haurà de regularitzar la presència d'algunes parades per tal que compleixin la normativa". Per aquest motiu, des de l'Ajuntament s'està intentant "establir una trobada amb els promotors del mercat per acordar un conveni".

Tal com vam informar des d'aquesta emissora, el febrer de l'any passat, a Arbeca es va organitzar una consulta per saber si els veïns volien continuar acollint el mercat d'antiguitats, andròmines i productes de segona mà. A través d'un procés participatiu, 536 vilatants es van mostrar favorables a mantenir el mercat i 156 van votar en contra. Tal com vam explicar des d'aquesta emissora, el mercat es va traslladar de les Borges a Arbeca l'octubre del 2018.

 

Imatge d'arxiu del mercat d'antiguitats a Arbeca.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa