Notícies

  Dimarts, 29 de juny de 2021

El festival Kalikenyo Rock de Juneda canvia de nom i passa a denominar-se AntifaRock

L'associació organitzadora del concert explica que "creiem en la necessitat de passar pàgina i començar un nou projecte mantenint la nostra essència"

L'Associació Kalikenyo Rock, organitzadora d'un dels festivals de punk-rock amb més renom, el Kalikenyo Rock de Juneda, ha anunciat a través d'un comunicat a les xarxes socials que, a partir d'ara, el popular concert canvia de nom i passarà a denominar-se Festival AntifaRock. Així ho expliquen els organitzadors: "l'Associació Kalikenyo Rock es desvincula completament de la marca Kalikenyo Rock per motius externs a ella, conseqüentment hem decidit donar-li una nova imatge al festival. Per nosaltres són temps de canvis i creiem en la necessitat de passar pàgina i començar un nou projecte mantenint la nostra essència".

Indiquen que el nou nom "ens reflexa i defineix com a col·lectiu" i afegeixen que "seguirem oferint i promocionant amb més il·lusió i ganes que mai un espai on donar visibilitat a la música rock que, segueixi celebrant-se a la població de Juneda". Els organitzadors expliquen que "volem que el nostre poble continuï sent una referència de la música punk i la seva filosofia, tant en l'àmbit estatal com internacional, arribant a la seva màxima expressió durant la celebració del festival".

L'entitat va organitzar el darrer concert el passat 29 de maig, a la pista parc Alegria, amb les actuacions de último Rekurso, Arpaviejas i Animales Muertos, però aquest no comptabilitza com a edició del Kalikenyo Rock, tal com ja es va donar a conèixer en un comunicat. Tenint en compte que l'edició del 2020 no es va celebrar a causa de la pandèmia, fins ara s'han dut a terme 14 edicions del festival.

El proper espectacle que preveu celebrar l'entitat, després que per seguretat s'hagués suspès el concert previst pel passat 23 de juny, és ¿Os acordáis? d'Albert Pla, que tindrà lloc el dissabte, 24 de juliol, als antics rentadors de Juneda.

 

 

L'anagrama de l'AntifaRock.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa