Notícies

  Dimarts, 13 de juliol de 2021

El Garrigues Guitar Festival fa parada al celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles

El Duo Aramai presentarà la seva obra 'Paisatges de Llatinoamèrica' i, en el mateix acte, s'inaugurarà l'escultura 'Agrair l'Instant' de Marta Pruna que s'incorpora temporalment a La Vinya dels Artistes del celler

Aquest dissabte, 17 de juliol, el Duo Aramai, format per la soprano Adriana Aranda i el guitarrista Simón Maisano, presentaran 'Paisatges de Llatinoamèrica' a La Vinya dels Artistes de celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles en el marc de nova edició del Garrigues Guitar Festival, tal com vam informar des d'aquesta emissora.

El concert, que començarà a les 19 hores, farà "un recorregut entre l'Argentina de Gustavino, un amor contemplatiu en dotze petits quadres sonors d'algunes de les flors més característiques, i el Brasil de Villa-Lobos i Ovalle, dues generacions que evoquen la commoció humana des de visions del món, personal i impersonal, amb les diferents formes d'entendre l'amor".

A més d'això, el mateix dissabte, l'escultora Marta Pruna col·locarà, davant del celler, la seva obra 'Agrair l'Instant', una peça del 'Camí dels 7 Sentits' que formarà part, temporalment, de La Vinya dels Artistes del celler. A través d'aquesta obra, Pruna vol "copsar l'eternitat com una experiència de l'instant".

Els assistents, abans o després del concert, podran aprofitar per visitar l'Espai Saó del celler que acull l'exposició temporal 'Diàlegs amb la terra' de l'artista Joanpere Massana fins al mes de setembre, tal com vam explicar des d'aquesta emissora, així com les altres obres que es troben permanentment exposades a dins del celler. A més, els assistents també podran degustar dos vins ecològics del celler garriguenc.

L'entrada tindrà un preu de 10 euros i de vuit euros si es compra anticipada al web del celler.

El concert començarà a les 19 hores al celler (foto: Mas Blanch i Jové).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa