Notícies

  Dimecres, 14 de juliol de 2021

El jugador del CTT Borges Marc Duran continua una temporada més a l'equip

Des del 2010, Duran "ha demostrat molt compromís amb el club i un nivell esportiu excel·lent, fent vibrar els espectadors amb punts espectaculars"

Segons ha informat el CTT Borges, el jugador Marc Duran continuarà una temporada més a l'equip borgenc. El jugador, que va començar a l'equip amb 22 anys, porta la mateixa samarreta des de la temporada 2009/10. Des de llavors, Duran ha aconseguit el títol de lliga (2010/11) i dos títols de la Copa del Rei (2013 i 2017) amb el club, a més del campionat d'Espanya individual (2015).

Segons explica el club, al llarg de tots aquests anys, "les Borges ha estat la segona casa de Duran i totes les temporades ha demostrat molt compromís amb el club i un nivell esportiu excel·lent fent vibrar els espectadors amb punts espectaculars".

Pel que fa a la pròxima temporada, el club vol lluitar, una vegada més, per aconseguir la lliga i la Copa del Rei, i també ha sumat la primera participació en la màxima lliga europea, la Champions League. En aquesta competició, "l'experiència de Duran serà de molta ajuda pels interessos de l'ASISA Borges Vall".

Marc Duran continuarà una temporada més a l'equip borgenc (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa