Notícies

  Dijous, 15 de juliol de 2021

Les Borges recapta 932 euros per lluitar contra l'esclerosi múltiple en una nova edició del 'Mulla't'

En aquesta nova edició també hi han participat vuit pobles de la comarca

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha aconseguit recaptar un total de 932 euros per lluitar contra l'esclerosi múltiple en el marc de la campanya 'Mulla't', una iniciativa que té per objectiu "recaptar fons per aturar l'impacte d'aquesta malaltia neurodegenerativa amb la qual conviuen 9.000 persones a tot Catalunya".

Tal com vam explicar des d'aquesta emissora, la capital de les Garrigues, juntament amb vuit pobles més de la comarca, es va sumar a aquesta iniciativa el passat diumenge, 11 de juliol. Pel que fa a les Borges, es va destinar l'import de totes les entrades adquirides durant tota la jornada a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). D'aquesta manera, i durant tot el dia, les persones que es van apropar a les piscines de la capital de les Garrigues van poder col·laborar amb la investigació de l'esclerosi múltiple.

En concret, va aconseguir recaptar 341 euros provinents de la venda d'entrades a les piscines i 591 euros provinents de la venda de diversos productes solidaris de la FEM, que també va tenir lloc al mateix recinte.

La regidora d'Esports i Joventut de les Borges, Maricel Viladoms, s'ha mostrat molt satisfeta amb el grau de participació que ha tingut la iniciativa i ha explicat que "amb aquest compromís reafirmem que els borgencs i les borgenques sempre recolzem les causes benèfiques".

Campanya oberta fins a finals de setembre

La campanya 'Mulla't' és una iniciativa que la FEM promou a unes 450 piscines catalanes des de 1194. En aquesta edició i fins al moment, ha aconseguit 145.784 euros dels 300.000 que s'havia marcat com a objectiu per posar fi a aquesta malaltia, per ara incurable. Les donacions encara es poden efectuar a través del web del Mulla't fins a finals de setembre amb la compra de productes solidaris.

El 'Mulla't' a les Borges Blanques (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa