Notícies

  Divendres, 16 de juliol de 2021

Aquest cap de setmana, havaneres i espectacle musical a les Borges

Els actes són gratuïts però cal fer inscripció prèvia online o bé trucant a l'Ajuntament

Les Borges acollirà aquest cap de setmana diverses activitats culturals: avui divendres, l'Associació d'Amics del Terrall organitza un dels seus tradicionals concerts d'havaneres, i dissabte, la plaça Independència serà l'escenari d'un espectacle que combina humor i qualitat musical, a càrrec de la companyia T-Gràcia.

En concret, aquest divendres, 16 de juliol, l'Associació Amics del Terrall muntarà un concert d'Havaneres amb el Grup d'havaneres Xarxa, una formació musical provinent del Poble Sec amb una llarga trajectòria sobre els escenaris que interpretarà els temes més representatius d'aquest gènere musical d'origen cubà. L'activitat es durà a terme al Terrall, a partir de les 22.30 hores.

D'altra banda, aquest dissabte, 17 de juliol, la companyia T-Gràcia torna a les Borges amb '3 tenors? Un concert amb tres veus', una proposta que tindrà lloc a partir de les 22 hores a la plaça Independència. Aquest espectacle musical i teatral narra la història d'una formació de tenors que està a punt d'iniciar un concert, però un dels intèrprets no hi pot arribar, de manera que la missatgera de la notícia, una acomodadora del teatre, s'acaba oferint per cantar en lloc de l'artista. Es tracta d'una activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Espectacles gratuïts amb inscripció prèvia

Totes dues activitats són completament gratuïtes, malgrat que és necessària la inscripció prèvia per poder-hi assistir. Per apuntar-se a les diferents propostes, caldrà reservar l'entrada abans dels espectacles a través del web culturaborgesblanques.cat, o bé a través d'una trucada al telèfon de l'Ajuntament, 973142850.

Imatge d'arxiu d'una cantada d'havaneres al Terrall de les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa