Notícies

  Dimarts, 20 de juliol de 2021

Aquest cap de setmana, Arbeca celebra una nova festivitat de Sant Jaume, patró del municipi

S'han preparat diversos actes com el 30è Aplec Sardanista, una nova caminada de descoberta del terme, un espectacle infantil i la inauguració de les piscines, entre altres

Aquest cap de setmana, 24 i 25 de juliol, Arbeca celebrarà una nova festivitat de Sant Jaume, patró del municipi, amb diverses activitats adaptades a la situació actual. La primera, que es farà dissabte a les 20.30 hores a la Plaça del Toll, serà el 30è Aplec Sardanista vila d'Arbeca, que anirà acompanyat d'un concert amb la Cobla Jovenivola d'Agramunt. 

El diumenge, i durant tota la setmana, es farà la setena descoberta del terme, una caminada que els vilatans podran fer al seu aire. A les 13 hores, a l'església municipal, es farà una nova actuació del Garrigues GuitarFest amb un concert de guitarra i violí. Finalment, a les 19 hores, hi haurà l'espectacle infantil 'Hamelí' de la companyia Xip Xap a la sala del Centro.

Per acabar els actes de la festivitat de Sant Jaume, el dilluns, a les 12.30 hores, es farà l'acte protocolari d'inauguració de les piscines municipals.

 

Els actes es faran durant tot el cap de setmana (foto: Aj. Arbeca).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa