Notícies

  Dimarts, 20 de juliol de 2021

La vintena edició de la Setmana Cultural de Fulleda, a punt

Del 25 al 30 de juliol s'han preparat diversos actes com la presentació d'un poemari i del projecte 'Fulleda, turisme actiu', un recital teatralitzat i una jornada de memòria històrica, entre altres

Fulleda ha posat en marxa una nova edició de la Setmana Cultural que començarà aquest diumenge, 25 de juliol, i s'allargarà fins a final de mes. Les activitats començaran amb la inauguració de la vintena edició i la presentació del poemari 'T'ho diré a cau d'orella' d'Anna Rufié amb un recital de poesia, música i dansa, a les 19.30 hores.

L'endemà, el dilluns, 26 de juliol, es farà la presentació del projecte 'Fulleda, turisme actiu', una proposta que té com a objectiu "posar en valor i donar a conèixer els grans actius naturals, paisatgístics, culturals i patrimonials de la població i el seu terme". El dimarts, a les 19.30 hores, es farà el recital teatralitzat 'He besat la terra humida' a càrrec de la companyia Cassigalls. El dimecres, 28 de juliol, tindrà llocs la jornada Espais de Memòria amb una caminada i una xerrada sobre la guerra civil.

El penúltim acte es farà el dijous, 29 de juliol, a les 19.30 hores, amb la presentació del llibre 'Trascender el abuso' de l'autora Anna Maria Gili Magriñà. Finalment, el divendres, hi ha prevista la presentació del projecte 'Mengem Garrigues'.

Podeu consultar el cartell dels actes clicant a l'enllaç.

 

 

Una activitat de l'estiu passat a Fulleda (foto: Aj. Fulleda).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa