Notícies

  Dijous, 22 de juliol de 2021

El pròxim dilluns, inauguració de les noves piscines municipals d'Arbeca coincidint amb la festivitat de Sant Jaume, patró del municipi

Una de les novetats del recinte és el format d'una de les piscines, que en un dels extrems comença en forma de platja. També s'ha canviat d'ubicació l'espai de lleure, s'han aixecat alguns dels murs del recinte i s'ha renovat tota la zona de gespa

Tal com vam informar des d'aquesta emissora, Arbeca va estrenar piscines, després de dos anys, el passat 3 de juliol, després de les destrosses causades pel temporal Dana del 2019, que les van deixar impracticables i s'han hagut de renovar totalment. L'estiu passat, els veïns no van poder gaudir del recinte perquè encara s'estaven efectuant les obres de reparació.

Una de les novetats del recinte és el format d'una de les piscines, que en un dels extrems comença en forma de platja. També s'ha canviat d'ubicació l'espai de lleure, s'han aixecat alguns dels murs del recinte i s'ha renovat tota la zona de gespa. Tal com vam informar des d'aquesta emissora, els abonaments per als veïns del municipi s'han rebaixat un 70% respecte als preus de la temporada del 2019. Així ho explica l'alcalde d'Arbeca, Sergi Pelegrí: 


Sergi Pelegrí | Descarrega'l com a: | MP3

Tal com vam informar des de Ràdio les Borges, el proper dilluns, 26 de juliol, es farà l'acte protocol·lari d'inauguració del recinte, coincidint amb la festivitat de Sant Jaume, amb la presència del president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn i del delegat del Govern de la Generalitat de les Terres de Lleida, Bernat Solé.

Inversió 

En total, s'han invertit 679.755,36 euros d'acord el següent finançament:

  • Diputació de Lleida: 378.472,82 euros
  • Assegurança: 150.419,46 euros
  • Generalitat de Catalunya: 111.245,24 euros
  • Fons propis de l'Ajuntament d'Arbeca: 39.617,84 euros

 

El nou recinte de les piscines municipals d'Arbeca (foto: Aj. Arbeca).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa