Notícies

  Dimarts, 31 d'agost de 2021

L'ASISA Borges Vall debutarà a la Champions League Europea de tenis taula a Romania

L'equip borgenc, format per Marc Duran, Joan Masip, Viktor Brodd i Alberto Lillo, es convertirà en el "primer club lleidatà de la història que jugarà la màxima competició europea i també el primer club català de tenis taula en categoria masculina"

El diumenge, 12 de setembre, l'ASISA Borges Vall debutarà a la Champions League Europea del tenis taula, convertint-se, segons explica el club, en el "primer club lleidatà de la història que jugarà la màxima competició europea i també el primer club català de tenis taula en categoria masculina".

Aquesta primera fase es disputarà, del 12 al 14 de setembre, a la població de l'equip amfitrió, el d'Odorheiu Secuiesc de Romania. El 12 de setembre, a les 14 hores hora local, l'equip borgenc, que estarà format per Marc Duran, Joan Masip, Viktor Brodd i Alberto Lillo, disputarà el primer partit de la fase davant l'equip Portuguès del GDCS Juncal de Portugal, sisè classificat en la primera divisió portuguesa. L'endemà, a la mateixa hora, el rival serà l'equip francès de l'AS Pontoise Cergy, l'actual campió de l'Europe Cup i que compta a les seves files amb grans jugadors com Emmanuel Lebesson, que disputarà el Top-16 Europeu pròximament.

El dimarts 14, a les 19 hores, l'equip català tancarà la participació enfrontant-se a l'equip local CSS-SZAK Odorheiu Secuiesc, tercer classificat a la Superlliga romanesa.

Segons expliquen des del club, l'ASISA Borges Vall "espera aconseguir una de les dues primeres posicions de grup per tal de disputar la segona fase de la Champions League".

Tots els partits es podran seguir en directe a través de la plataforma ettu.tv.

El campionat es disputarà del 12 al 14 de setembre (foto: Marc Duran).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa