Notícies

  Dilluns, 13 de setembre de 2021

Els Veterans de les Borges, guanyadors del premi al millor esportista de l'any 2019 de la capital de les Garrigues

Després que l'any passat no es pogués atorgar a causa de la pandèmia, el guardó premia "la trajectòria de l'equip i els diferents reptes que van assolir durant el 2019"

Ahir diumenge, 12 de setembre, les Borges Blanques va celebrar l'acte d'entrega del premi al millor esportista de l'any 2019, que distingeix la trajectòria de l'equip de futbol dels Veterans de les Borges, guanyadors de la lliga torneig Telègraf en la temporada 2018-2019 i que també es van proclamar campions de la copa Telègraf del juny del 2019, tal com vam informar des d'aquesta emissora.

L'acte es va celebrar ahir diumenge al Camp de Futbol Municipal Ramon Espasa, després de la presentació de l'equip de futbol. Seguidament, es va disputar el primer Torneig Ciutat de Borges de veterans, entre els Veterans de les Borges i els Veterans del Lleida FC.

El reconeixement als veterans borgencs arriba després que l'any 2020, la que havia de ser la 31a Festa de l'Esport de les Borges, s'hagués de cancel·lar a causa de la pandèmia. Les entitats esportives van decidir, a través d'una reunió, que el premi al millor esportista de l'any 2019 havia de ser per als Veterans de les Borges "per la seva trajectòria i els diferents reptes que van assolir durant el 2019". Així doncs, un dels aspectes que van valorar les entitats esportives a l'hora d'atorgar el guardó és que "els veterans van ser proclamats campions de la copa Telègraf 2019 contra el Tàrrega, un equip que es trobava en una categoria superior, en un partit que es va jugar al camp del Golmés".

A l'acte de lliurament del guardó hi van participar la regidora d'Esports de l'Ajuntament de les Borges, Maricel Viladoms, el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, i el regidor d'Urbanisme, Dani Not, així com i el capità i president de l'equip, Albert Botam, que va recollir el guardó.

L'equip dels Veterans de les Borges amb el guardó (foto: Aj. Borges Blanques).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa