Notícies

  Dimarts, 14 de setembre de 2021

Les Borges posa en marxa un nou espai per a empreses innovadores del municipi

Les persones usuàries del Bussiness Innovation Center de les Borges poden llogar un espai al centre fins a un període de tres anys amb possibilitat de prorrogar-se

Pròximament, les Borges posarà en marxa un nou espai per a empreses, autònoms i entitats innovadores de la capital garriguenca, el Bussiness Innovation Center de les Borges Blanques. El divendres passat, l'alcaldessa del municipi, Núria Palau i el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, van fer l'entrega de la clau a la primera empresa que s'ubicarà a l'espai. Es tracta de Marc Guiu, un autònom que ofereix serveis d'enginyeria, gestió energètica, agricultura intel·ligent i consultoria. 

De moment, i fins que no s'hi ubiquin altres empreses, el projecte de Guiu compartirà el centre amb La Borrassa, una entitat de l'Ajuntament de les Borges destinada a "formar a la gent en un àmbit local en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC)". L'entitat, que abans estava ubicada a l'Oficina Jove de les Garrigues, es trasllada ara al Bussiness Innovation Center i oferirà un servei d'assessorament personalitzat a totes les persones que s'hi ubiquin.

L'alcaldessa de les Borges, Núria Palau, ha posat en valor la importància de "posar totes les eines del consistori a disposició dels emprenedors i les emprenedores del municipi, de posar-los facilitats per al lloguer i la posada en marxa de projectes, ja que això ajudarà a fixar gent al nostre territori i a impulsar l'economia en un moment tan delicat com l'actual", va dir.

El nou centre d'empreses innovadores

El Bussiness Innovation Center de les Borges està situat a les oficines del carrer Indústria, 2, que antigament ja havien funcionat com a viver d'empreses. Són unes oficines que, a més a més, estan ubicades en un punt cèntric i molt ben comunicat dins del municipi, pròxim al Pavelló de l'Oli, que és l'espai on es desenvolupen la majoria de les activitats firals.

Les persones usuàries poden llogar un espai al centre fins a un  període de tres anys amb possibilitat de prorrogar-se una vegada hagi finalitzat el termini. A l'hora d'atorgar el lloguer, a més a més, es valorarà que l'activitat de les empreses que el sol·licitin sigui innovadora o de base tecnològica. Els preus del lloguer i les condicions que s'oferiran en aquest nou espai són les mateixes que a l'actual CEI.

 

L'entrega de claus a l'exterior del nou centre d'empreses innovadores de les Borges (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa