Notícies

  Dimarts, 14 de setembre de 2021

L'ASISA Borges Vall continua sumant victòries en la seva primera participació en la Champions League Europea a Romania

Avui, a les 18 hores, el Borges disputarà l'últim partit de la fase davant l'equip amfitrió romanès, CSS-SZAK Odorheiu Secuiesc

Tal com vam informar ahir des d'aquesta emissora, el passat diumenge, l'ASISA Borges Vall va debutar a la Champions League Europea del tenis taula amb una "victòria lluitada" a la fase de grups de la lliga, aconseguint-se imposar per 3-1 davant el GDCS Juncal. 

Ahir dilluns, 13 de setembre, l'equip borgenc va disputar el segon partit contra els francesos Pontoise Cergy "aconseguint uns resultats sorprenents". A priori, els francesos, actuals campions de l'Europe CUP, eren "els grans favorits per endur-se la victòria, però tot va canviar en el primer partit". El jove jugador de l'ASISA Borges Vall, Alberto Lillo, va sortir a la taula per enfrontar-se al jugador base francès, Quentin Robinot. En aquest primer partit, Lillo es va endur el primer set i, en l'inici del segon, Robinot va partir una lesió a la cama que el va obligar a retirar-se. Amb això, com que l'equip francès només comptava amb tres jugadors, el Borges només havia de sumar un punt més per endur-se la victòria. 

En el segon partit, Viktor Brodd va perdre per 0-3 davant Emmanuel Lebesson. Amb el marcador empatat, van sortir a la taula el jugador de l'equip borgenc, Joan Masip contra Adrien Mattenet. Masip "estava molt concentrat i va sorprendre el jugador de l'equip francès" (que va arribar a ser el número 19 al rànquing mundial) i es va avançar per dos sets a zero. Mattenet va reaccionar situant el 2 a 2 al marcador i en el definitiu set, Masip es va endur la victòria per 6-3. Amb aquests resultats, l'equip explica que Masip no ha perdut cap dels dos partits que ha disputat en aquesta fase.

Amb aquesta victòria se situava el 2-1 a favor del Borges i, virtualment, era el guanyador de l'encontre, però s'havia de disputar el quart partit entre Marc Duran i Emmanuel Lebesson i, aquest últim, va aconseguir la victòria i el marcador tornava a estar en empat de 2 a 2. El cinquè encontre l'havia de jugar Vicktor Brodd enfront Quentin Robinot, però la lesió li va impedir. 

Últim partit de la fase

Avui, a les 18 hores, el Borges disputarà l'últim partit de la fase davant l'equip amfitrió CSS-SZAK Odorheiu Secuiesc.

Amb aquesta victòria, l'ASISA Borges Vall s'assegura el passi a la segona ronda de la Champions League, que es disputarà del 3 al 7 de novembre. En el sorteig que se celebrarà en finalitzar la primera ronda, el Borges coneixerà els seus rivals i la seu, que pot ser Alemanya, Polònia o Rússia.

Jugadors de l'equip borgenc que s'han desplaçat a Romania (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa