Notícies

  Dimecres, 15 de setembre de 2021

La reserva natural de Mas de Melons de Castelldans organitza una ruta guiada per la Timoneda d'Alfés

Aquest dissabte, els participants descobriran la història d'aquest espai i observaran la flora i la fauna que acull en una ruta d'uns 15 quilòmetres

Aquest dissabte, 18 de setembre, la reserva natural de Mas de Melons de Castelldans ha preparat una nova activitat de descobriment de la Timoneda d'Alfés, un espai d'interès natural inclòs dins de l'Espai protegit Mas de Melons i catalogat com a Zona d'Especial Protecció per les Aus (ZEPA). 

L'espai on es desenvoluparà l'activitat, que començarà a les 8.30 hores a la Timoneda d'Alfés, té una superfície d'unes cent hectàrees i és "l'últim gran paratge àrid de Catalunya que acull un gran nombre d'espècies amenaçades d'ocells". D'aquesta manera, els participants repassaran la història d'aquest espai i observaran la fauna i flora que acull.

L'activitat, que recorrerà una distància d'uns 15 quilòmetres, està dirigida a tota mena de públic a partir de deu anys. Les places són limitades i cal realitzar inscripció prèvia gratuïta al telèfon 648199272 o al correu electrònic inscripcions@iprojecta.com.

Per a participar en l'activitat cal fer inscripció prèvia (foto: Mas de Melons).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa