Notícies

  Dimecres, 15 de setembre de 2021

L'ASISA Borges Vall es classifica per disputar la segona ronda de la Champions League

L'equip de les Garrigues no ha cedit cap partit en la primera ronda de la competició i es prepara per disputar la segona ronda, del 3 al 7 de novembre

L'ASISA Borges Vall ha aconseguit "el debut somiat" i s'ha classificat per disputar la segona ronda de la Champions League. Tal com vam explicar des d'aquesta emissora, l'equip borgenc ha disputat la primera fase del campionat, del 12 al 14 de setembre, a la població de l'equip amfitrió, el d'Odorheiu Secuiesc de Romania. 

L'equip de les Garrigues no ha cedit cap partit en la primera ronda de la competició i ahir dimarts, 14 de setembre, va aconseguir la tercera victòria en tres partits davant l'equip amfitrió, tal com vam explicar des de Ràdio les Borges. En el primer partit de la tarda d'ahir, Alberto Lillo va aconseguir la victòria per 3-0. Joan Masip, "que està en un gran moment de forma", no va perdre cap dels partits disputats en tota la fase i va ser l'encarregat de sumar el segon punt per un ajustat 3-2. Finalment, Marc Duran va tancar el marcador a favor dels borgencs.

La segona ronda de la Champions League es disputarà, del 3 al 7 de novembre, i la seu encara no està decidida. 

Lliga de Superdivisió

Amb les bones sensacions que deixa aquesta classificació, l'equip ja està centrat en l'inici de la lliga de Superdivisió que serà, el 15 d'octubre, a les 18 hores, a casa, enfront l'altre equip català de la categoria, el CER L'Escala de Girona.

L'equip de l'ASISA Borges Vall que ha disputat la primera ronda de la competició (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa