Notícies

  Dijous, 14 d'octubre de 2021

Aquest diumenge, caminada solidària 'En Marxa' de l'Associació Contra el Càncer de Lleida

La sortida serà, a les 9 hores, des de la passarel·la dels Camps Elisis de Lleida i el recorregut tindrà uns 10 quilòmetres

Aquest diumenge, 17 d'octubre, l'Associació Contra el Càncer de Lleida celebra la novena edició de la caminada solidària 'En Marxa'. Tal com vam informar des d'aquesta emissora, el passat mes de març va començar la 'Carrera Nacional' de l'Associació espanyola en Contra el Càncer que, com cada any, va donar inici a totes les sortides que es faran en diversos municipis del territori. 

En el cas de Lleida serà aquest diumenge, a partir de les 9 hores, i la caminada començarà des de la passarel·la dels Camps Elisis. Els participants faran un recorregut, d'aproximadament uns deu quilòmetres, per la canalització del riu Segre fins a Grenyana i tornar.

Les inscripcions es poden fer, fins demà 15 d'octubre, en aquest enllaç o també es poden fer presencialment a l'Associació Contra el Càncer a Lleida al carrer Pallars número 25. Amb la inscripció "es dona suport a la lluita contra el càncer, a més d'obtenir un 'welcome pack', gaudir de l'esport popular i l'opció a un sorteig on es poden guanyar diversos premis. 

Més caminades a la demarcació de Lleida

El circuit de caminades es va iniciar el passat mes de setembre i principis d'octubre a Torrebesses, Corbins i Balaguer. Aquest mateix diumenge, també se celebrarà la caminada solidària En Marxa a Vielha, Tremp, la Pobla de Segur, el Pont de Suert i Alguaire. I el diumenge 24 d'octubre es realitzaran a Almacelles, Alcarràs, els Alamús, i Torres de Segre i la Vall Fosca.

La sortida de la caminada serà a les 9 hores (foto: AECC Lleida).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa