Notícies

  Divendres, 15 d'octubre de 2021

L'Asisa Borges Vall comença la nova temporada de Superdivisió

El primer equip del CTT Borges s'enfrontarà a l'Escala gironí a casa, en un partit que viuran en directe Lourdes Ravetllat, representant territorial de l'Esport a Lleida, i Anna Caula, secretària general de l'Esport de la Generalitat

Avui divendres, 15 d'octubre, a les 18 hores, l'Asisa Borges Vall iniciarà la temporada 2021/22 de la Superdivisió. En la primera jornada, l'equip borgenc s'enfrontarà a l'altre equip català de la categoria, el CER Robin Prisco l'Escala, de Girona.

El partit serà presenciat en directe per Lourdes Ravetllat, representant territorial de l'Esport a Lleida, i per Anna Caula, secretària general de l'Esport de la Generalitat. El matx es podrà veure en directe mantenint les mesures sanitàries, i també per internet, a través de BorgesTV.

El format de la Superdivisió d'aquesta temporada consisteix en dos grups diferents, i el primer equip del CTT Borges Vall jugarà al segon, un grup que inclourà cinc equips a causa de la retirada d'última hora del Club Tenis de Mesa Móstoles. Els quatre primers classificats de cada grup disputaran el play-off pel títol de la lliga.

En la temporada passada, l'equip de la capital de les Garrigues va acabar la competició en tercera posició.

Marc Duran, un dels palistes de l'Asisa Borges Vall (foto: arxiu).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa