Notícies

  Divendres, 15 d'octubre de 2021

Afectacions al trànsit a la C-233 a Bovera, la Granadella i el Soleràs pel Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada

La competició, que torna a passar per les Garrigues després de deu anys, es disputa del 15 al 17 d'octubre

El Servei Català de Trànsit (SCT) i els Mossos d'Esquadra posen en marxa un dispositiu especial d'ordenació i seguretat del trànsit per a la represa del Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada. La 56a edició d'aquesta competició, que tornarà a passar per les Garrigues després de deu anys i que es disputa després que l'any passat s'hagués hagut de suspendre a causa de la situació sanitària, causarà afectacions de trànsit a diverses vies per on passarà la competició des del divendres 15 al diumenge 17 d'octubre.

El Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada tindrà lloc durant aquest cap de setmana i, per tant, als desplaçaments d'espectadors que s'aproparan a veure el ral·li, s'hi afegirà la mobilitat habitual d'un dissabte i diumenge a la zona.

Un dels trams cronometrats d'avui divendres, 15 d'octubre, passarà per la carretera C-233 entre Flix, Bovera, la Granadella i el Soleràs, segons informa SomGarrigues. Es tracta d'un tram de quasi 22 quilòmetres pel qual es circularà dos cops, un al matí, i un a la tarda, amb una durada de dues hores per a cadascun. Tot i això, el trànsit pel recorregut s'ha tancat ja aquesta la mitjanit de dijous al divendres, i des de llavors fins les 8.20 hores, només hi podran passar els veïns que estiguin autoritzats. Des d'aquell moment i fins les 9.15, la circulació quedarà limitada a serveis d'emergències. Després, el recorregut quedarà tancat a la circulació fins les 19 hores.

El ral·li Catalunya-Costa Daurada torna a les carreteres (foto: ral·li Catalunya).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa