Notícies

  Dijous, 15 de maig de 2014

Un dels productes del Grup Pons, de l'Albagés, rep un reconeixement a la fira Sial China

El seu oli amb tabasco ha rebut el premi al millor producte innovador

Un nou producte del Grup Pons de l'Albagés ha recollit el reconeixement al millor producte innovador dins del pavelló Sial Innovation de la fira Sial China, que s'ha celebrat a Shanghai del 13 al 15 de maig. Aquest reconeixement ajudarà, segons fonts del celler, "a la consolidació de la ja significativa presència de la marca Pons als països del continent asiàtic".

L'oli Pons & Tabasco recull tota l'autenticitat del sabor picant de tabasco i les propietats saludables de l'oli d'oliva extra verge. Un oli sorprenent que està tenint una acollida molt bona en els més de 120 països de tot el món en què el Grup Pons està comercialitzant els seus productes.

La presència internacional de Grup Pons i la seva reconeguda qualitat van ser els factors claus perquè es tanqués recentment un acord amb l'empresa americana per l'elaboració d'un oli d'oliva amb Tabasco.

El nou producte va ser presentat oficialment davant de 400 persones en el marc de la Casa Batlló de Barcelona, coincidint amb la celebració de la Fira Alimentària el passat mes d'abril.
 

El celler del Grup Clos-Pons, a l'Albagés (foto: Grup Pons).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa