Notícies

  Divendres, 15 d'octubre de 2021

Renovat el conveni de col·laboració dels germans Torres per difondre l'oli dels productors borgencs

El conveni, que inclou la carta d'olis de les Borges que els xefs ofereixen al seu restaurant, "ajudarà a consolidar un projecte en el qual nosaltres creiem, ja que estem segurs que és el millor oli del món"

Aquest matí de divendres, 15 d'octubre, els xefs del restaurant Cocina Hermanos Torres, Sergio i Javier, han visitat les Borges per signar la renovació del conveni de col·laboració amb l'Ajuntament borgenc i les persones productores d'oli de la capital de les Garrigues. La renovació, que serà per dos anys més, servirà per consolidar la marca 'Les Borges Blanques Capital de l'Oli', així com la carta d'olis de les Borges que els xefs ja ofereixen al seu restaurant. 

Tal com vam explicar des d'aquesta emissora, la col·laboració va començar, el passat juny del 2019, quan es va signar el conveni entre els xefs, guardonats amb dues estrelles Michelin, i les cooperatives borgenques: Cooperativa de Sant Isidre de les Borges, la Cooperativa La Borgenca i els productors dels olis Salvador Farré, Germans Benet i Olinunllum. D'aquesta manera, el conveni que han renovat estableix que aquestes cooperatives proveeixin, amb els seus olis, l'entitat Cocina Hermanos Torres J&S S.L a canvi de la promoció i difusió del producte a la seva cuina. Es tracta de la formalització d'un acord a tres bandes, que ja es va començar a perfilar durant la 56a edició de la Fira de l'Oli, tal com vam explicar des d'aquesta emissora, i gràcies al qual es faran promocions conjuntes sota el paraigua del projecte 'Les Borges Blanques Capital de l'Oli'.

Durant la signatura del nou conveni, els germans Torres han destacat que "creiem amb el producte i això fa que funcioni, ja que estem segurs que és el millor oli que existeix a Espanya. A més, ara ens venen projectes importants que donaran a conèixer, més i millor, el territori". També han afegit que "s'ha fet una feina molt important, i aquests dos anys que ens venen ens ajudaran a consolidar el projecte on nosaltres lluitarem pel producte". Així ho han explicat: 


Germans Torres | Descarrega'l com a: | MP3

Durant la signatura del conveni, els germans també han explicat que "volem que es donin a conèixer els diferents olis, ja que cadascun té el seu caràcter. També han afegit que "tenir una carta d'olis dona una gran riquesa perquè cadascun és adequat per a un determinat producte". Així ho han explicat: 


Germans Torres | Descarrega'l com a: | MP3

Durant l'acte, que s'ha fet a la sala de plens, l'alcaldessa de les Borges Blanques, Núria Palau, ha volgut "agraïr el vostre suport per ajudar-nos a donar a conèixer el nostre producte a tot el món i ficar les Borges en un punt rellevant". 


Núria Palau | Descarrega'l com a: | MP3

Tal com vam explicar des d'aquesta emissora, fa uns mesos es van celebrar els Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un concurs gastronòmic que es convoca en homenatge al cuiner català i reconegut xef, Josep Lladonosa, en reconeixement de la seva gran tasca de recerca sobre la cultura gastronòmica catalana, que documenta des de l'Edat Mitjana. Segons ha explicat Palau, aquesta iniciativa també ajuda a promocionar l'oli de la comarca. Així ho ha explicat: 


Núria Palau | Descarrega'l com a: | MP3
Els germans Torres durant la signatura del conveni a les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa