Notícies

  Dilluns, 18 d'octubre de 2021

Inici de la lliga de Superdivisió de l'ASISA Borges Vall amb una victòria mentre es prepara per a la segona fase de la Champions League a Alemanya

Aquest cap de setmana també han començat les altres lligues amb bons resultats per als equips del club borgenc

El passat cap de setmana, l'ASISA Borges Vall va iniciar la lliga amb una victòria de 4-0 davant el Robin Prisco l'Escala de Girona en un partit que van jugar a casa Marc Duran, Joan Masip i Viktor Brodd. 

El primer partit va enfrontar a Marc Duran contra Mohamed Elbeialy, on el català va remuntar dos sets en contra per guanyar en el cinquè set per 14-12, quan anava perdent per 4-9. El duel del segon partit també va donar la victòria a l'equip borgenc, ja que Joan Masip va guanyar per 3-0 a Iker Gonzalez. En aquest punt, amb 2-0 a favor de l'ASISA Borges Vall, Viktor Brodd es va imposar a Norbert Tauler per 3-1. Finalment, l'últim duel també el va guanyar Marc Duran enfront d'Iker Gonzalez per un 3-1. 

Amb aquesta victòria, l'equip borgenc aparca la lliga i es concentra per disputar, els 3, 4 i 5 de novembre, la segona fase de la Champions League a Düsseldorf (Alemanya), tal com vam explicar des d'aquesta emissora. Pel que fa a la superdivisió, el pròxim partit serà, el 12 de novembre, a les 19 hores, al camp de l'Arteal Santiago de Compostela (Galícia).

Altres lligues

Aquest cap de setmana també han començat les lligues nacionals i provincials amb uns "magnífics resultats per als equips del club", segons expliquen des del CTT Borges.

Dissabte, al Centre de Tecnificació de la capital garriguenca, es va dur a terme una llarga jornada de tenis taula amb un total de cinc encontres. L'equip de Primera Nacional masculina es va desfer amb facilitat del CTT Barcelona per un 6 a 0 i el conjunt de Segona Nacional masculina va superar al CTT Ateneu Poblenou (Barcelona) per 5 a 1.

Els altres tres encontres corresponien a les lligues provincials. Pel que fa a la categoria preferent, el Borges Carburants Mir va guanyar al Borges Mas Blanch i Jové per 4 a 2. A primera provincial, el Borges Ferreteria La Clau va vèncer a l'AgroBorges TT per 5 a 1 i, a segona provincial, el Borges Prefabricats Pujol va aconseguir el triomf davant del Borges Lleida Car per 4 a 2.

Diumenge era el torn del Borges GAP Cooperativa de tercera nacional masculina, que va segellar el ple de victòries a les lligues nacionals després de guanyar al CTT Balaguer Pàmies Vitae per un ajustat 4 a 3.

D'altra banda, aquest cap de setmana també s'han disputat els piramidals d'edats i veterans amb "nombrosa participació de jugadors del club", on Joan Serret i Joan Ramon Macià en van sortir vencedors.

L'ASISA Borges Vall durant el primer partit de la Superdivisió de la temporada (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa