Notícies

  Dimarts, 19 d'octubre de 2021

La plataforma contrària a Nova Tracjusa ha engegat una campanya de recollida de diners per aturar la posada en marxa de la planta

Demanen suport econòmic per fer front a una part de les despeses del procés judicial per impugnar l'autorització ambiental atorgada a la planta

La plataforma Aturem la incineradora de Juneda ha engegat una campanya de recollida de diners per aturar la posada en marxa de Nova Tracjusa, la planta que preveutractar purins a través de la combustió de residus i que va rebre l'autorització ambiental per part del Departament de Territori i Sostenibilitat el passat 23 de març.

La plataforma contrària a la planta preveu recaptar 8000 euros a través de la plataforma Gofundme, a través de la qual, tothom qui vulgui pot fer les seves aportacions. De moment, s'han aconseguit recollir 2085 euros. Des de l'entitat expliquen que demanen suport econòmic per fer front a part de les despeses del procés judicial per impugnar l'autorització ambiental atorgada per la Generalitat de Catalunya, que inclou despeses judicials, informes pericials i materials de defensa ambiental.

A més, la plataforma Aturem la incineradora de Juneda recorda que el projecte de Nova Tracjusa compta amb un "ampli rebuig" per part dels veïns de la zona pels efectes que la seva activitat pot comportar per a la salut de les persones.

Les instal·lacions de Tracjusa, a Juneda.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa