Notícies

  Dijous, 15 de maig de 2014

Exhibicions de falconeria i gossos caçadors en la segona edició de la Fira Mascotes Borges

El certamen tindrà lloc el proper 5 d'octubre

La regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de les Borges i representants de les empreses del sector animal i veterinari de la capital de les Garrigues han arribat a un acord per incorporar exhibicions de falconeria i de gossos caçadors en la propera edició de la fira Mascotes Borges, que se celebrarà a la tardor.

A més d'aquestes novetats la segona edició comptarà amb dos concursos de bellesa canina, un per als gossos de raça i un altre per als mestissos.

De cara a la propera edició, la Fira seguirà comptant amb l'exhibició de cavalls de doma clàssica, mentre que també es mantindrà l'esmorzar popular, que donarà el tret de sortida al certamen.  

El responsable, Jordi Ribalta, ha explicat que la Fira Mascotes Borges, que tindrà lloc el diumenge, 5 d'octubre, comptarà enguany amb un vessant molt més cívic, ja que durant la jornada es tractarà el tema de la conscienciació dels propietaris de gossos, a través d'una carpa informativa sobre la normativa de la tinença d'animals, la importància de censar i posar el xip als gossos i així com de recollir els excrements a la via pública.

Imatge de la primera edició de la Fira (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa