Notícies

  Dijous, 21 d'octubre de 2021

Obertes les inscripcions per una nova edició de la Trail Running Santa Caterina d'Arbeca

Els participants podran escollir dues distàncies de 14 i 23 quilòmetres i, com en les darreres edicions, es fomentarà el 'plogging'

El Club Ciclista d'Arbeca ha posat en marxa una nova edició de la Trail Running Santa Caterina, el 20 de novembre, que enguany es tornarà a fer amb el format habitual, ja que l'any passat, a causa de les restriccions de la covid-19, es va fer amb el format "al teu aire" durant el cap de setmana que se celebrava la tradicional fira de Santa Caterina. 

Com en les darreres edicions, aquesta serà la cinquena, els organitzadors han previst dues distàncies, de 14 i 23 quilòmetres. La primera serà en format caminada i cursa amb 200 metres de desnivell positius, i la segona només es podrà realitzar corrent i tindrà uns 400 metres de desnivell positiu. Com sempre, ambdós circuits recorreran cabanes de volta i construccions de pedra seca, així com paisatges típics garriguencs. 

La cursa, que l'any passat va guanyar el premi Petjada Verda, tal com vam explicar des d'aquesta emissora, pretén seguir la característica de ser sostenible. Per aquest motiu, els organitzadors impulsen el 'plogging', és a dir, que els participants recullin els residus que es trobin durant el recorregut. 

Tots els interessats en participar-hi, que seran un màxim de 250, poden fer les inscripcions clicant a l'enllaç

Les inscripcions es tacaran als 250 participants (foto: Club Ciclista Arbeca).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa