Notícies

  Dijous, 21 d'octubre de 2021

Aquest diumenge, tast de cultura del setè concurs de relats breus de les Garrigues 'En femení' a Castelldans

Durant la jornada, que començarà a les 18 hores, es farà la lectura dels tres relats guanyadors del concurs, es diran les guanyadores del concurs de fotografia 'Patrimoni i dona' i també hi haurà una actuació musical, entre altres

Aquest diumenge, 24 d'octubre, Castelldans acollirà el tast de cultura en femení del setè concurs de relats breus de les Garrigues 'En femení' que, tal com vam explicar des d'aquesta emissora, es va posar en marxa el passat mes d'abril a càrrec de la Federació d'Associacions de Dones de les Garrigues i el Consell de dones del Pla d'Urgell, amb la col·laboració del Consell Comarcal i l'Institut Català de les Dones.

Durant la jornada, que començarà a les 18 hores, es farà la lectura dels tres relats guanyadors del concurs i també hi haurà una actuació musical a càrrec de Vi Blanc. Seguidament, es farà el lliurament de premis a les participants del concurs de relats i a les guanyadores del concurs de fotografia 'Patrimoni i dona'. Finalment, hi haurà un sorteig de la butlleta guanyadora, dins de l'obra 'Sense ordre, no hi ha concert' dins de la campanya 'Per unes Garrigues lliures de violències'.  

L'entrada és gratuïta, però cal fer inscripció prèvia al correu electrònic donesgarrigues@hotmail.com o al telèfon 629 366 601.

Les dones que hi han participat havien de presentar un relat lliure de temàtica relacionada amb les dones i, per escollir les guanyadores, s'ha tingut en compte la qualitat literària del relat, la utilització d'un llenguatge no sexista, la visibilització de les desigualtats de gèneres i el tractament de la igualtat entre dones i homes.

L'any passat la jornada es va celebrar a Vinaixa (foto: Dones Garrigues).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa