Notícies

  Dijous, 15 de maig de 2014

Obertes les inscripcions per al curs d'arts escèniques Juneda InCursió, que començarà el 29 de juny

D'altra banda, està en marxa la segona edició de Juneda InCursió Social, que s'allargarà fins el 26 de juliol

El proper 29 de juny començarà la tercera edició del curs d'arts escèniques Juneda InCursió, una activitat que té l'objectiu d'ensenyar als participants els mecanismes que fan possible el desenvolupament d'un procés creatiu. El curs, que es durà a terme al mas de Miravall, té una durada d'una setmana i va dirigit a professionals i estudiants del sector, interessats en adquirir coneixements amb professors d'alt prestigi com José Sanchis Sinisterra, Andrés Lima i Marcos Morau.

A partir d'una temàtica conjunta, "La Por i el Desig", i amb una visió diferent per part de cada docent, s'experimentarà un procés creatiu, Una pràctica des del naixement d'una idea fins el resultat final.  Les inscripcions al curs estan obertes des del passat 5 de maig i el preu de la matrícula, que inclou allotjament, àpats i transport de Lleida fins a Miravall, és de 490 euros. Els grups seran d'un màxim de 16 alumnes i cada grup treballarà de forma permanent amb un dels docents que prèviament el participant al curs haurà comunicat en el formulari d'inscripció.

Juneda InCursió Social

En la primera edició de Juneda InCursió, l'organització va creure oportú dur a terme un curs per apropar les arts escèniques a les persones amb risc d'exclusió social. D'aquesta manera va néixer un projecte que ara es fa de manera paral·lela amb Juneda InCursió i que s'anomena Juneda InCursió Social i que enguany celebra ja la segona edició.

El curs va començar el passat 29 d'abril i s'allargarà fins el 26 de juliol (l'edició anterior va tenir una durada de 15 dies) i hi participen persones de col·lectius amb risc d'exclusió, com discapacitats i gent gran. L'equip docent pertany a les companyies de dansa Vero Cendoya i Sol Picó, de Marta Pérez, de la companyia 'T de teatre', i de Ramón Giné, impulsor del projecte. Les classes es fan al Complex Cultural i al Teatre Foment de Juneda i el 19 de juliol es farà un espectacle i una presentació dels resultats del projecte oberta a tothom.

Una imatge d'edicions anteriors del curs (foto: Juneda InCursió).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa