Notícies

  Dimarts, 26 d'octubre de 2021

Les atletes arbequines Núria Tilló i Sònia Sans aconsegueixen la primera i tercera posició, respectivament, en la cursa de cinc quilòmetres de la 33a edició de la Mitja Marató de Mollerussa

En el podi masculí, el borgenc Roger Estradé va finalitzar en tercera posició de la cursa de cinc quilòmetres

El passat diumenge, 24 d'octubre, Mollerussa (Pla d'Urgell) va celebrar la 33a edició de la Mitja Marató, organitzada conjuntament per l'Ajuntament i l'Associació Atlètica Xafatolls, amb la participació de 400 atletes que enguany, a banda la prova reina i de la cursa de cinc quilòmetres, també podien escollir un nou recorregut de 13 quilòmetres per circuit urbà. A les 10 hores es va donar la sortida des de la plaça de l'Esport de Mollerussa i l'arribada, com sempre, va ser al parc municipal. 

Pel que fa a la prova curta, de cinc quilòmetres, les arbequines Núria Tilló i Sònia Sans, que militen a les files de l'AA Xafatolls, van ser les protagonistes del podi femení aconseguint la primera i tercera posició, respectivament, amb un temps de 17 minuts i 14 segons, i 19 minuts i 43 segons. En el podi masculí, el borgenc Roger Estradé va finalitzar en tercera posició amb un temps de 15 minuts i 49 segons. 

D'altra banda, els borgencs Josep Viladoms (CA Borges) i Laura Quintana (Tri 4.40) van arribar en sisena i vuitena posició, respectivament, amb un temps total de 16 minuts i 38 segons i de 21 minuts i 30 segons. 

Classificacions

Pel que fa a la mitja marató, es va proclamar campió de l'apartat masculí l'independent Muhammad Lamin amb un temps total de 01.07.02, seguit de Ricard Pastó (AA Xafatolls) amb 01.07.15 i de Bernat Vaqué (AA Xafatolls) amb 01.12.37. En l'apartat femení, la campiona Rosa Maria Carulla (Altan Wear) es va imposar amb un temps de 1.24.25, seguida d'Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners) amb 1.32.12 i de l'independent Anna Giné amb 1.35.17.  

Als cinc quilòmetres es va proclamar campió Pau Aiguadé (AA Xafatolls) amb 15.39, seguit de Roger Mirabet (AA Xafatolls). En l'apartat femení, Laura Sanchez (Esportiu Penedès) va aconseguir la segona posició amb 19.25.

Les arbequines Núria Tilló i Sònia Sans amb els trofeus (foto: Sònia Sans).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa