Notícies

  Dijous, 28 d'octubre de 2021

Obertes les inscripcions d'una nova edició de la Fira de l'Oli de les Borges que combinarà la modalitat presencial amb la virtual

Els expositors del sector oleícola de la fira, que es preveu del 21 al 23 de gener, podran participar, únicament, amb el format virtual i es tornarà a posar en marxa la botiga en línia

L'Ajuntament de les Borges Blanques i el Patronat Fira de les Garrigues ja han obert les inscripcions per a la 59a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que torna del 21 al 23 de gener, i que, enguany, combinarà la modalitat presencial amb el format virtual que es va començar l'any passat a causa de la pandèmia, tal com vam explicar des d'aquesta emissora, i que va tenir "molt bona rebuda per part de les persones expositores i visitants virtuals".

Les persones interessades a participar com a expositores a la Fira de l'Oli poden formalitzar la seva inscripció, en aquest enllaç, fins al 15 de desembre. A més a més, totes les persones que facin la seva inscripció, fins al 15 de novembre, podran gaudir d'un 15% de descompte en el preu final en concepte de pagament anticipat. La reserva dels diferents espais es farà per ordre d'entrada, per antiguitat i per ordre de pagament.

Una fira que combina la modalitat presencial i la virtual

Segons els organitzadors, com a novetat destacada d'enguany, per tal de donar "un millor servei i augmentar el volum de negoci dels expositors presencials", la fira complementarà el format presencial amb el virtual, ja que "va tenir molt èxit en l'edició anterior". D'aquesta manera, l'espai virtual tornarà a comptar amb una botiga en línia, el Marketplace, des de la qual visitants virtuals d'arreu del món podran accedir als comerços electrònics de les diferents persones expositores. Igualment, es tornaran a preparar materials, com és el cas dels vídeos promocionals, amb nous dissenys i continguts per donar a conèixer els productes de la nostra terra.

En el cas dels expositors vinculats directament al sector oleícola, podran escollir la possibilitat de participar únicament al format virtual. Així, podran exposar el seu oli a través d'aquest nou canal de venda i promoció, a la vegada que donaran la possibilitat d'adquirir-lo als visitants que no es puguin o no es vulguin desplaçar fins a la Fira.

Cloenda de la Fira amb els alcaldes garriguencs, aquest 2021 (foto: Aj. Borges Blanques).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa