Notícies

  Dijous, 28 d'octubre de 2021

Organitzen un taller en línia per a joves per a sensibilitzar sobre els riscos de les xarxes socials

El taller, que es farà el 18 de novembre a través del canal de YouTube Psicowoman, també abordarà temes sobre les relacions afectives i sexuals, la motivació pel suport social i l'apoderament de la joventut

L'àrea d'Igualtat del Consell Comarcal de les Garrigues ha organitzat el taller formatiu en línia '#nosenredamos', dirigit a la població jove, a partir de 14 anys, per "sensibilitzar i informar sobre els riscos i les vivències comunes relacionades amb la generació Z i les relacions afectives i sexuals, l'ús de xarxes socials, la motivació pel suport social i l'apoderament de la joventut".

Aquest taller, que es farà el 18 de novembre, serà a càrrec de Psicowoman, psicoterapeuta especialitzada en grups d'adolescents i de dones i creadora del canal de YouTube Psicowoman. El taller, que tindrà una durada d'unes dues hores, es farà a través d'aquest canal i tindrà un xat privat on els participants podran exposar els seus dubtes i fer comentaris de manera anònima. 

Tots els interessats es poden inscriure clicant a l'enllaç

Continguts del taller formatiu

Segons expliquen els organitzadors del taller, en els darrers anys, les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i les xarxes socials han suposat "un canvi en la manera en què els joves i els adults ens comuniquem, relacionem, interactuem i, inclús, construïm la nostra identitat, atorgant al món virtual un espai molt important en les nostres vides". Amb això, les xarxes socials també "donen visibilitat a formes de violència que ja existien: sexistes, homòfobes i intolerants, entre altres, i la presència de mites, estereotips i prejudicis en les relacions entre joves també es fan visibles a les xarxes".

 

Per a participar al taller cal fer inscripció prèvia (foto: Consell Comarcal de les Garrigues).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa