Notícies

  Dijous, 28 d'octubre de 2021

Suspesa, de manera temporal, la recerca de la suposada víctima en una plantació de marihuana a les Borges Blanques

El cos policial, que busca a la possible víctima en una finca a prop del cementiri de les Borges, ha utilitzat drons, també hi han participat efectius de la unitat subaquàtica i la unitat canina amb diversos gossos rastrejadors

Segons informa Nació Digital, els Mossos d'Esquadra han suspès "de manera temporal" la recerca del cos de la suposada víctima d'un possible assassinat en una plantació de marihuana als afores les Borges Blanques. Tal com vam informar des d'aquesta emissora, el passat dissabte, 23 d'octubre, dos homes van denunciar haver-se trobat mort el vigilant d'aquesta plantació que, tal com vam explicar des de Ràdio les Borges, seria un jove d'uns 20 anys i vei de Barcelona. 

Durant aquesta setmana, el cos policial ha estat buscant a la possible víctima al voltant de la finca, situada a prop del cementiri de la capital de les Garrigues, utilitzant drons per facilitar la recerca. A la recerca del jove també hi han participat efectius de la unitat subaquàtica que han buscat en diversos punts del canal d'Urgell, entre la capital de les Garrigues i Juneda, a la zona de l'entorn dels nous salts i també a la banqueta del canal. Igualment, també s'ha desplegat la unitat canina amb diversos gossos rastrejadors per mirar de trobar el cos. Tal com vam informar des d'aquesta emissora, el passat dimarts, els Mossos d'Esquadra van trobar als afores de les Borges Blanques el cotxe del suposat mort als voltants de l'Escola Agrària de les Borges.

Segons informa el diari Segre, davant de la impossibilitat de trobar el jove, ara la policia se centra en el rastreig dels telèfons mòbils que hi havia a la zona entre l'interval en què s'hauria produït el possible assassinat fins que els policies van arribar a la finca i no van trobar el cadàver. Així doncs, la policia catalana buscarà més indicis que portin a localitzar el suposat cos sense vida del noi.


 

El cos policial ha utilitzat drons per buscar a la possible víctima (foto: ACN).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa