Notícies

  Divendres, 29 d'octubre de 2021

25 jugadors del CTT Borges es desplacen a Bàscara per disputar el Torneig Zonal Classificatori

El club borgenc, que tindrà representació en gairebé totes les categories, es desplaçarà fins a la població gironina per intentar quedar entre els nou millors classificats per obtenir una plaça al Torneig Estatal

Aquest cap de setmana, 25 jugadors i jugadores del CTT Borges es desplaçaran fins a la població gironina de Bàscara per disputar el Torneig Zonal Classificatori. A banda dels borgencs, en aquesta competició també hi participaran esportistes d'Aragó, de les Illes Balears, de Navarra i d'altres llocs del territori català. Després del torneig, els nou millors classificats de cada categoria obtindran una plaça per a participar en el Torneig Estatal.

El club borgenc tindrà representació en gairebé totes les categories amb la participació dels jugadors: Gerard Moreno, Neus Roma, Andreu Solé, Roger Benet, Joan Serret Perelló, Adrià Benet, Laia Casanovas, Xènia Roma, Cesc Carrera, Ruixiang Tang, Marc Amill, Claudi López, Aran Bouza, Chenxin Tang, Marçal Moreno, Èric Torné, Adrià Monné, Marçal Bellet, Adam López, Pau Güell, Pol Ribera, Luca Pau Muller, Jordi Roma i Joan Serret Montagut.

La jugadora Xènia Roma és una de les escollides per disputar el torneig (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa