Notícies

  Divendres, 16 de maig de 2014

Equips del CTT Borges participen a la fase d'ascens a la Divisió d'Honor i al Campionat de Catalunya Benjamí

En els dos casos, les competicions es duran a terme el 17 i 18 de maig

Aquest cap de setmana del 17 i 18 de maig, el Borges General d'Olis de tennis de taula jugarà la fase d'ascens per pujar a la Divisió d'Honor. La fase es jugarà al pavelló municipal de Sant Oleguer i l'organitzarà el Falcons de Sabadell. Els equips catalans que disputaran aquesta fase d'ascens són el Falcons de Sabadell, el Termotur Calella, el CTT Borges, el Fotoprix Vic, el CTT Ripollet i el CETT Esparreguera. A més d'aquests, hi ha diversos equips d'arreu de l'Estat espanyol.

El sistema de competició d'aquesta fase d'ascens s'estructura amb tres grups de competició, dels quals el Borges pertany al segon. La majoria de partits es jugaran dissabte i el darrer serà diumenge, a les 10 hores.

Campionat de Catalunya benjamí

D'altra banda, el mateix cap de setmana que es disputa l'esmentada fase d'ascens, un altre equip de la base del CTT Borges, el CTT Borges Carburants Mir benjamí participarà en el Campionat de Catalunya d'aquesta categoria, que es disputarà al pavelló de Fontajau, a Girona. En aquest campionat es disputaran enfrontaments individuals masculins (amb 15 equips) i femenins (6 equips) i també de dobles en ambdós casos.

Els palistes del CTT Borges que participaran en aquest torneig són Pau Palau, Èric Torné, Quim Sànchez, Edna Solans i Laura Magrinyà. Podeu consultar els horaris i els emparellaments en aquest enllaç.

Els palistes de la categoria benjamí del CTT Borges (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa