Notícies

  Divendres, 29 d'octubre de 2021

Aquest diumenge tornen les tardes de diumenge de ball al Pavelló de l'Oli de les Borges amb el duet Jalaysa

El preu de l'entrada, que es podrà adquirir al mateix lloc, s'ha reduït a tres euros per actuació. En aquesta edició no hi haurà abonaments de temporada davant "la possibilitat de modificació a causa de la pandèmia"

Aquest diumenge, 31 d'octubre, les Borges Blanques enceta una nova temporada de ball d'envelat al Pavelló de l'Oli, que està previst allargar durant tot l'hivern amb actuacions musicals setmanals que es duran a terme els diumenges al vespre. La inauguració serà a càrrec del grup Jalaysa, a partir de les 19 hores, un duet "ple de vitalitat i experiència que oferirà un repertori totalment ballable". 

Les actuacions musicals al Pavelló de l'Oli de les Borges tornen després d'una aturada obligatòria a causa de la covid-19 "amb noves propostes i nous ritmes". Durant el mes de novembre, hi ha previstes quatre noves actuacions musicals, una cada diumenge.

En concret, el pròxim diumenge, 7 de novembre, a partir de les 19 hores, portarà el seu directe al Pavelló de l'Oli la formació Coktail. El diumenge, 14 de novembre, a la mateixa hora, serà el torn de l'agrupació Madison. Igualment, el 21 de novembre actuarà el grup Glacé i el 28 de novembre oferirà un espectacle Albert Show.

El preu de l'entrada serà de tres euros per actuació, i les persones assistents la podran adquirir a la mateixa recepció del Pavelló de l'Oli. En aquesta edició, no hi haurà abonaments de temporada davant "la possibilitat que la programació s'hagi de modificar a causa de la pandèmia, i és per això que totes les entrades individuals tindran aplicada una reducció en el preu equiparable al de l'abonament de temporada". D'aquesta manera, les entrades han passat de valdre quatre euros a valdre'n tres.

Està previst que les actuacions musicals continuïn durant el mes de desembre i s'allarguin durant l'any 2022 amb noves propostes i noves formacions musicals de proximitat "que posaran ritme als diumenges".

 

Primeres actuacions de la temporada de ball al Pavelló de l'Oli de les Borges (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa