Notícies

  Dimarts, 2 de novembre de 2021

Bons resultats dels palistes del CTT Borges en el torneig zonal

Sis jugadors i jugadores del club han aconseguit una plaça per al torneig estatal

Durant el cap de setmana s'ha disputat el Torneig Zonal Classificatori per al Torneig Estatal amb la participació de més de 500 esportistes de Catalunya, Aragó, les Illes Balears i Navarra. Un total de sis jugadors i jugadores del Club Tennis Taula Borges han aconseguit el bitllet per l'Estatal després de quedar entre els nou millors de les seves respectives categories.

L'actuació més destacada ha estat la de Laia Casanovas, que ha quedat subcampiona en la categoria infantil després de superar Iris Castells (Els 8 de la Garriga), a quarts de final, i Abril Masdéu, (TT Girona), a semifinals. A la final, ha cedit davant Camila Renata Moscoso (Vic TT).

Elsa Benet, en categoria benjamí, i Neus Roma, en categoria aleví, han assolit la cinquena plaça, aconseguint la classificació per l'Estatal i quedant-se a les portes del podi. Ruixiang Tang i Èric Torné també han aconseguit la classificació després de finalitzar en vuitena posició en les categories infantil i juvenil, respectivament. Cesc Carrera també ha obtingut la classificació per l'Estatal, ja que estava convocat amb la selecció espanyola per a una competició internacional.

Joan Serret Perelló, Xènia Roma i Jordi Roma han acabat en desena posició i per tant no han aconseguit la classificació, tot i demostrar un gran nivell de joc en les categories aleví, infantil i veterans +50, respectivament.

Andreu Solé, Adrià Benet, Marc Amill, Aran Bouza, Adam López, Pau Güell i Luca Pau Muller han cedit a setzens de final després de superar la fase de grups en les seves respectives categories. Marçal Moreno i Adrià Monné també han superat la fase de grups i han cedit en els trenta-dosens de final en la categoria juvenil.

Finalment Gerard, Moreno, Roger Benet, Chenxin Tang, Marçal Bellet, Pol Ribera i Joan Serret no han superat la fase de grups.

Els jugadors que no han aconseguit la classificació per l'Estatal disposen d'una segona oportunitat en el Torneig Classificatori que es disputarà del 4 al 6 de desembre.

El podi infantil femení (foto: Antonio Álvarez).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa