Notícies

  Dimecres, 3 de novembre de 2021

Comencen a col·locar la gespa del nou camp de futbol 7 de les Borges Blanques

Està previst que els treballs acabin en un termini de dos mesos

L'Ajuntament de les Borges Blanques està ultimant els darrers detalls del nou camp de futbol 7 del municipi i aquesta setmana està previst que comencin els treballs per col·locar la gespa artificial, una de les darreres intervencions abans de donar per finalitzat aquest nou espai esportiu.

L'alcaldessa de les Borges, Núria Palau, i la regidora d'Esports i Joventut del consistori borgenc, Maricel Viladoms, han visitat aquest dimecres les obres, i han explicat que està previst finalitzar el nou camp de futbol en un termini de dos mesos.

Les obres han tingut un cost de 198.078 euros, IVA inclòs i han consistit en l'adequació d'aquest terreny annex al camp de futbol municipal Ramon Espasa per construir-hi un nou camp de futbol 7, que d'ara endavant servirà per alleugerir la concurrència del camp de futbol 11, on tenen lloc molts entrenaments i partits de futbol.

L'espai aprofitarà inicialment els equipaments del camp de futbol Ramon Espasa, com és el cas dels vestidors, tot i que el consistori no descarta plantejar en un futur la construcció d'uns vestidors propis per al camp de futbol 7.

Igualment, l'espai compta amb un aparcament propi, que se situa a la zona posterior de l'actual camp Ramon Espasa i del circuit de pump truck que està previst inaugurar aquest pròxim diumenge, 7 de novembre.

Unes obres dilatades pels problemes tècnics

Les obres del nou camp de futbol 7 és un projecte que el consistori va posar en marxa a mitjans de 2019, moment en què la Junta de Govern Local va adjudicar un contracte per valor de 179.634 euros per la construcció del camp de futbol. Una vegada es van iniciar els treballs, els primers moviments de terres van fer patent que el terreny estava compost de diferents materials, de manera que el contracte es va haver d'ampliar en 18.444 euros, IVA inclòs, per poder incloure els treballs de neteja, excavació i adequació del terreny, així com els diferents sondeigs que van servir per determinar la composició de les terres. Amb tot, l'import total de construcció del camp de futbol 7 ha ascendit als 198.078 euros.

L’alcaldessa de les Borges, Núria Palau, i la regidora d’Esports, Maricel Viladoms, a les obres del nou camp de futbol 7 (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa